Aanvraag Engineering

 

INTELEC Systems BV INTELEC Software
K.v.K. Den Bosch 160.58849
Loopkantstraat 25 5405 AC
Uden Holland
Telefoon +31 (0)413 260685 
E-mail algemeen intelec@intelec.nl
E-mail sales sales@intelec.nl
E-mail support support@intelec.nl

 

Tot 2006 heeft INTELEC voor alle support aanvragen m.b.t. de integrale KabelNet+NEN-1010 programmatuur geen onderscheid gemaakt in support en engineeringsuren. De laatste jaren is met name gebleken dat het aandeel engineeringsuren in de support aanvragen is toegenomen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt een onderscheid te maken tussen daadwerkelijke support en engineering. Sinds 2006 is Soba (www.soba.nl) actief gestart met engineerings activiteiten voor de INTELEC programmatuur en wij zullen gezamenlijk trachten u optimaal van dienst te zijn. In het vervolg zal bij het indienen van een Engineerings aanvraag een inschatting van de engineeringskosten per E-mail vooraf aan u kenbaar worden gemaakt en zal de aanvraag in behandeling worden genomen, na ontvangst van uw opdrachtbevestiging.

Support of Engineering ?

Wanneer u een aanvraag indiend voor het maken of controleren van 1 of meerdere berekeningen, dan wordt deze als engineerings-aanvraag behandeld. Een aanvraag betreffende 1 of meerdere berekeningen, welke geen bijlagen bevat (zoals bij support is beschreven), wordt tevens als engineerings-aanvraag behandeld.

Tarieven Engineering

Met ingang van 2006 geldt een engineeringstarief van 95 Euro/per uur (excl. btw) met een minimum van 15 minuten (levertijd 5 werkdagen na opdracht). Voor spoedprojecten wordt minimaal 50% extra in rekening gebracht.

 

 

Aanvraag Engineering voor :

     
Bedrijfsnaam
T.a.v.
Plaats
Telefoon
Faxnummer
E-Mail adres      
Type onderstaande code over (Let op: hoofdletter gevoelig)

 

omschrijving van de engineerings activiteiten : 

Na het versturen van deze aanvraag wordt deze z.s.m. aan u bevestigd. Indien u binnen 8 uur nog geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan contact opnemen met INTELEC (tel:0413-260685)